FB Live събитие: Криолиполиза – неинвазивна алтернатива на липосукцията

16 Nov 2021 | Събития

Заповядайте на безплатното ни FB Live събитието ни: Криолиполиза – неинвазивна алтернатива на липосукцията с гост-лектор Давид Рубио.

Този петък 19 Ноември в 12.00 ч по време на обедната ви почивка, ще си говорим за КРИОЛИПОЛИЗАТА, около която има много въпросителни!? Мненията на пациентите се лутат от “За пръв път се видях с плочки” до “Беше болезнено и неефективно”. А Линда Еванджелиста се оплака, че тази продцедура я е обезобразила.

Давид Рубио е глобален директор на Отдела за клининични обучения на Cocoon Medical – производител на апарата CoolTech Define – Криолиполиза от ново поколение. Той ще ни разкаже подробно за самата процедура и преимуществата на апарата пред останалите алтернативи на пазара. Индикации, контраидикации, рискове и преимущества. 

Можете да задавате своите въпроси към Давид Рубио в страницата на Фейсбук събитието или по време на лайфа.

Дата: 19.11.2021 г.

Час: 12:00 ч.

Място: онлайн, FB групата (без)Опасна Красота

Цена: безплатно

В случай че не може да присъствате на живо и да задавате въпросите си, може след това да гледате видеото тук или в нашия YouTube канал. Ще се радваме да ни последвате, защото така ще знаем, че тези събития имат значение и са важни за вас.

Както обещахме, ето и запис от самия LIVE на тема: Криолиполиза – неинвазивна алтернатива на липосукцията с гост-лектор Давид Рубио.

Още от Новини & Полезна информация

Реконструкция на гърдата след мастектомия

Реконструкция на гърдата след мастектомия

Ракът на гърдата е най-честото онкологично заболяване при жените. В процентно отношение той е 26.8% от всички злокачествени заболявания при нежния пол, следван от рака на гениталиите и ракът на кожата. В България всяка година се диагностицират около 3950 до 4050 нови...

Какво е BIA – ALCL?

Какво е BIA – ALCL?

Ако обмисляте поставяне или смяна на гръдни импланти, обсъдете с Вашия пластичен хирург възможните рисковете и ползите от имплантите, включително разликите между текстурирани и гладки импланти. Рискът от BIA-ALCL трябва да се обсъди като част от процеса на информирано...

FB Live събитие: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова

FB Live събитие: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова

Заповядайте на безплатното ни FB Live събитието ни: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова. С Мартина Миленкова ще си говорим за този така нашумял в последните години медико-естетичен туризъм. Защо българките предпочитат съседна Турция за ринопластика и...