FB Live събитие: Сексуално здраве с Гинка Георгиева

28 Sep 2021 | Събития

Ако не сте успели да гледате на живо и да задавате своите въпроси, можете да гледате записа в края на статията.

Включете се в безплатното ни събитие: Сексуално здраве с Гинка Георгиева, което ще се излъчи на живо във ФБ групата ни и ще имате възможност да зададете своите въпроси.

Живеем в интересно време, което обърква представите и очакванията ни от секса. Дали имтимността се превърна в предизвикателство? Защо все повече хора доброволно се отказват от нея и това патология ли е?


Предстои изключително интересен разговор с една феноменална жена – Гинка Георгиева. Заповядайте!

“По професия съм психолог, със специализации по сексология. Мечтата ми като практикуващ в тази сфера е, да помогна за популяризирането на адекватното сексуалното образование в България. Липсата на такова е факт и се явява една от основните причини за многото разводи, несполучливи връзки, травмирани деца и възрастни.

Опитвам се да говоря по темите секс и сексуалност на разбираем език, без да ги издигам в култ или да пропагандирам разкрепостеност. Искам да бъдат действително полезни за хората и това да се отразява на по-доброто им качество и на живот. Да могат да се възприемат като естествен аспект на човешкото съществуване, всеки да намери личен покой по темата, опознавайки своята индивидуална сексуалност, без да робува на норми и очаквания.

Срещам се с много жени, мъже и двойки в различни формати и предполагам няма да ви учудя, че страданията, срамът и неразбирането по отношение на темата е голямо.

Както във всяка област, вярвам, че добрата образователна информираност и подходящата терапевтична дейност в темата сексуалност, има много смисъл.”, споделя Гинка Георгиева.

Дата: 29.09.2021 г.

Час: 19:00 ч.

Място: онлайн, FB групата (без)Опасна Красота

Цена: безплатно

В случай че не може да присъствате на живо и да задавате въпросите си, може след това да гледате видеото тук или в нашия YouTube канал.

Както обещахме, ето и запис от самия LIVE на тема: Сексуално здраве с Гинка Георгиева

Още от Новини & Полезна информация

Реконструкция на гърдата след мастектомия

Реконструкция на гърдата след мастектомия

Ракът на гърдата е най-честото онкологично заболяване при жените. В процентно отношение той е 26.8% от всички злокачествени заболявания при нежния пол, следван от рака на гениталиите и ракът на кожата. В България всяка година се диагностицират около 3950 до 4050 нови...

Какво е BIA – ALCL?

Какво е BIA – ALCL?

Ако обмисляте поставяне или смяна на гръдни импланти, обсъдете с Вашия пластичен хирург възможните рисковете и ползите от имплантите, включително разликите между текстурирани и гладки импланти. Рискът от BIA-ALCL трябва да се обсъди като част от процеса на информирано...

FB Live събитие: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова

FB Live събитие: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова

Заповядайте на безплатното ни FB Live събитието ни: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова. С Мартина Миленкова ще си говорим за този така нашумял в последните години медико-естетичен туризъм. Защо българките предпочитат съседна Турция за ринопластика и...