FB Live събитие: Видове лазери за премахване на нежелано окосмяване

8 Nov 2021 | Събития

Заповядайте на безплатното ни FB Live събитието ни: Видове лазери за премахване на нежелано окосмяване с гост-лектор д-р  Росица Денчева.

Д-р Росица Денчева ще ни разкаже за видовете лазери за премахването на нежеланото окосмяване – какво трябва да знаем като потребители; какви са реалните ни очаквания; защо не получаваме желаните резултати понякога? Как да преценяваме кой тип апарат или продцедура е правилен за нас?

Д-р Росица Денчева завършва медицина през 1996 година в МУ-София. Има призната специалност по „Дерматология и венерология” от 2001 г. Утвърден специалист в естетичната дерматология и основател на клиника “Reverse”.

Можете да задавате своите въпроси към д-р Росица Денчева в страницата на Фейсбук събитието или по време на лайфа.

Дата: 10.11.2021 г.

Час: 19:00 ч.

Място: онлайн, FB групата (без)Опасна Красота

Цена: безплатно

В случай че не може да присъствате на живо и да задавате въпросите си, може след това да гледате видеото тук или в нашия YouTube канал. Ще се радваме да ни последвате, защото така ще знаем, че тези събития имат значение и са важни за вас.

Както обещахме, ето и запис от самия LIVE на тема: Видове лазери за премахване на нежелано окосмяване с гост-лектор д-р  Росица Денчева.

Още от Новини & Полезна информация

Реконструкция на гърдата след мастектомия

Реконструкция на гърдата след мастектомия

Ракът на гърдата е най-честото онкологично заболяване при жените. В процентно отношение той е 26.8% от всички злокачествени заболявания при нежния пол, следван от рака на гениталиите и ракът на кожата. В България всяка година се диагностицират около 3950 до 4050 нови...

Какво е BIA – ALCL?

Какво е BIA – ALCL?

Ако обмисляте поставяне или смяна на гръдни импланти, обсъдете с Вашия пластичен хирург възможните рисковете и ползите от имплантите, включително разликите между текстурирани и гладки импланти. Рискът от BIA-ALCL трябва да се обсъди като част от процеса на информирано...

FB Live събитие: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова

FB Live събитие: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова

Заповядайте на безплатното ни FB Live събитието ни: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова. С Мартина Миленкова ще си говорим за този така нашумял в последните години медико-естетичен туризъм. Защо българките предпочитат съседна Турция за ринопластика и...