FB Live събитие: Видове лазери за премахване на нежелано окосмяване

8 Nov 2021 | Събития

Заповядайте на безплатното ни FB Live събитието ни: Видове лазери за премахване на нежелано окосмяване с гост-лектор д-р  Росица Денчева.

Д-р Росица Денчева ще ни разкаже за видовете лазери за премахването на нежеланото окосмяване – какво трябва да знаем като потребители; какви са реалните ни очаквания; защо не получаваме желаните резултати понякога? Как да преценяваме кой тип апарат или продцедура е правилен за нас?

Д-р Росица Денчева завършва медицина през 1996 година в МУ-София. Има призната специалност по „Дерматология и венерология” от 2001 г. Утвърден специалист в естетичната дерматология и основател на клиника “Reverse”.

Можете да задавате своите въпроси към д-р Росица Денчева в страницата на Фейсбук събитието или по време на лайфа.

Дата: 10.11.2021 г.

Час: 19:00 ч.

Място: онлайн, FB групата (без)Опасна Красота

Цена: безплатно

В случай че не може да присъствате на живо и да задавате въпросите си, може след това да гледате видеото тук или в нашия YouTube канал. Ще се радваме да ни последвате, защото така ще знаем, че тези събития имат значение и са важни за вас.

Както обещахме, ето и запис от самия LIVE на тема: Видове лазери за премахване на нежелано окосмяване с гост-лектор д-р  Росица Денчева.

Още от Новини & Полезна информация

FB Live събитие: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова

FB Live събитие: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова

Заповядайте на безплатното ни FB Live събитието ни: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова. С Мартина Миленкова ще си говорим за този така нашумял в последните години медико-естетичен туризъм. Защо българките предпочитат съседна Турция за ринопластика и...

FB Live събитие: Криолиполиза –  неинвазивна алтернатива на липосукцията

FB Live събитие: Криолиполиза – неинвазивна алтернатива на липосукцията

Заповядайте на безплатното ни FB Live събитието ни: Криолиполиза - неинвазивна алтернатива на липосукцията с гост-лектор Давид Рубио. Този петък 19 Ноември в 12.00 ч по време на обедната ви почивка, ще си говорим за КРИОЛИПОЛИЗАТА, около която има много...

FB Live събитие: На какъв специалист трябва да  се доверим за инжекционни процедури в областта на лицето

FB Live събитие: На какъв специалист трябва да се доверим за инжекционни процедури в областта на лицето

Заповядайте на безплатното ни FB Live събитието ни: На какъв специалист трябва да се доверим за инжекционни процедури в областта на лицето с гост-лектор д-р Снежана Атанасова Д-р Снежана Атанасова ще ни разкаже за спецификите, с които трябва да се съобразим, при...