Онлайн събитие: Да развенчаем мита за нисковъглехидратните диети

14 Sep 2021 | Събития

Ако не сте успели да гледате на живо и да задавате своите въпроси, можете да гледате записа в края на статията.

Включете се в онлайн Live събитието ни “Да развенчаем мита за нисковъглехидратните диети и защо имаме нужда от индивидуален подход за дългосрочни резултати”, където Стоян Петков – диетолог и специалист по метаболитен анализ, ще развенчае мита, че въглехидратите са вредни и ни правят дебели. Защо КЕТО диетата е не само неефективна в дългосрочен план, но може и да е изключително вредна – предимно за нас, жените? Ще разберем как работи нашият метаболизъм, респективно как да отслабнем ефективно, здравословно и трайно?

Всичко това ще ни обясни Стоян Петков в четвъртък 16 Септември от 19.00 ч FB LIVE. Събитието ще се проведе във FB Групата (без)Опасна Красота.

Надяваме се да ни стигне един час, защото Стоян разказва така увлекателно и разбираемо, че времето лети неусетно. Ще имате възможност да задавате въпроси в коментари по време на live-а.

Стоян Петков е сертифициран нутриционист и диетолог, специалист спортно възстановяване и кондиционална подготовка и практикант натурална диетика. Притежава единствения сертификат за Елитен Треньор в България покриващ сверите на спортно хранене, спортна терапия и възстановяване и кондиционална подготовка на елитни атлети, връчен от Международната Спортно Научна Асоциация. Следва магистратура Натурална Диетика в Канадския CSNN. Притежава единственият сертификат за провеждане и анализиране на Метаболни Анализи в България от NASM и AFAA USA. Работи както с национални състезатели, представляващи страната ни на международни спортни форуми, така и с хора търсещи по-добро здраве в горе посочените направления. Има над 7 години опит с хора от всички направления и нужди.

Дата: 16.09.2021 г.

Час: 19:00 ч.

Място: онлайн, FB групата (без)Опасна Красота

Цена: безплатно

Както обещахме, ето и запис от самия LIVE на тема: Да развенчаем мита за нисковъглехидратните диети и защо имаме нужда от индивидуален подход за дългосрочни резултати със Стоян Петков.

Още от Новини & Полезна информация

FB Live събитие: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова

FB Live събитие: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова

Заповядайте на безплатното ни FB Live събитието ни: Ринопластика в Турция с гост-лектор Мартина Миленкова. С Мартина Миленкова ще си говорим за този така нашумял в последните години медико-естетичен туризъм. Защо българките предпочитат съседна Турция за ринопластика и...

FB Live събитие: Криолиполиза –  неинвазивна алтернатива на липосукцията

FB Live събитие: Криолиполиза – неинвазивна алтернатива на липосукцията

Заповядайте на безплатното ни FB Live събитието ни: Криолиполиза - неинвазивна алтернатива на липосукцията с гост-лектор Давид Рубио. Този петък 19 Ноември в 12.00 ч по време на обедната ви почивка, ще си говорим за КРИОЛИПОЛИЗАТА, около която има много...

FB Live събитие: На какъв специалист трябва да  се доверим за инжекционни процедури в областта на лицето

FB Live събитие: На какъв специалист трябва да се доверим за инжекционни процедури в областта на лицето

Заповядайте на безплатното ни FB Live събитието ни: На какъв специалист трябва да се доверим за инжекционни процедури в областта на лицето с гост-лектор д-р Снежана Атанасова Д-р Снежана Атанасова ще ни разкаже за спецификите, с които трябва да се съобразим, при...